Stallet

Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka till stallet. Men först ska vi äta någon stans i sala. Idag tänkte jag rida ut det kanske blir mot ösby. Eller i skogen. Här hemma är det 26,4garder UTE och inne är det 29,4 grader. Det är skit varmt.
Igår var det träning för anna, vi var 7st med på träningen. Vet inte om jag får säga några namn på människorna men hästarna kommer jag nog skriva om ganska mycket. Hästarna var: Bella (ponny), Gwen (ponny, stog på sorf förut), Hanna (ponny), Titan (stor häst), Walle (stor häst), Katitsi (stor häst) och verona så klart verona är ju ponny...   Vi träna på Ökning och minskning i trav, galopp över bom och själv klart sittsen. Verona var jätte duktig. På måndag är det träning igen. För i hyran ingår det två träningar i månaden, en i början av månaden och en i slutet av månaden.
I skolan i dag har vi gjort runsten, det är tardition i vår skola att alla elever i kalss 4 ska göra runsten. men vi i famman fick inte göra någon runsten för vi hadde en annan lärare då.
 
// Emelie
Allmänt | | Kommentera |
Upp